DIA 18 DE JUNY SOPAR DE FI DE CURS 2015-2016 AL HOTEL FRONTAIR CONGRESS

Com cada any farem a l’Hotel FrontAir Congress de Sant Boi el sopar de fi de curs de l’Associació Cultural Tot pel Ball.

Al acabar el sopar, els alumnes faran la exhibició de ball. Després ball amb música en directe amb Miguel Jiménez.

Us podeu inscriure de dilluns a divendres de 19.30 h a 21.30h. Preu 37 €

MENÚ FIN DE CURSO 2016

APERITIVO INDIVIDUAL SERVIDO EN MESA

Tosta de chapacoca con tomate y aceite con virutas de jamón ibérico

Bombón de queso de cabra con sésamo

Dado de atún marinado en soja

 Mouse de foie con polvo de quico

 Langostino envuelto en nido de patata.

 

PRIMERO

Cesta de brick rellena de revuelto de setas y espárragos

SEGUNDO (A ELEGIR)

Solomillo de cerdo con salsa de vino dulce y cremoso de patata trufada

O

Rape al horno con patata panadera y salsa marinera

POSTRE

Hojaldre con crema pastelera y frutos rojos

BEBIDAS

Vino blanco y tinto Nuviona

Cava Roger de Flor

Aguas, café e infusiones